martine.jpg

Martine Martens
Manager Golf Academie De Dorpswaard
martine@gadedorpswaard.nl
+31 6 53 88 35 35

Wat leuk dat ik de kans krijg om op De Dorpswaard een succes te maken van de golfschool! Zelf heb ik als lid van de Dorpswaard ervaren dat er veel gezelligheid en golfplezier te beleven valt: leuke mensen en één van de mooiste 9-holes banen van Nederland!

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring kunnen opdoen, lesgeven, golfschool management, schrijven en doceren van programma’s NGF, uitwerken sportief beleid enz. Op dit moment geef ik met veel plezier les op Golf Academie Anderstein waar ik headpro ben.

De eerste stappen zijn gezet: ik heb twee fantastische golfpro’s die er samen met mij de schouders onder gaan zetten. We gaan ervoor te zorgen dat er op De Dorpswaard onder gezellige omstandigheden leuke lessen en lesprogramma’s te volgen zijn voor iedereen. Om dat goed voor elkaar te krijgen zal ik met clubleden, zoals alle commissies in gesprek gaan om te bespreken hoe het nog beter en leuker kan. Ik heb er veel zin in: op naar een fantastische samenwerking! Door beter te leren golfen word je een gelukkigere golfer!  Gelukkigere golfers zijn actievere golfers, dat komt het clubleven weer ten goede. Actievere mensen zijn gezondere mensen: op naar veel golfplezier!

leonard.jpg

Leonard Smit
PGA Golfprofessional level 4
leonard@gadedorpswaard.nl
+31 6 51 34 04 49

Mijn naam is Leonard Smit en ik ben PGA golfprofessional sinds 1998.
Ik heb op veel verschillende golfbanen lesgegeven en met heel veel verschillende golfers mogen werken. Daarnaast ben ik negen jaar docent aan de opleiding voor golfprofessionals en twee jaar hoofd van deze golfopleiding geweest. Naast de lessen die ik op De Dorpswaard ga geven, ben ik ook verantwoordelijk voor de golfschool op De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel.

Ik geef nog steeds met heel veel plezier les aan golfers van alle niveau’s. Dus of je net begint, of al een single handicap hebt, je bent altijd welkom.

Ik heb op vele onderdelen expertise opgebouwd, maar ik heb mij het meeste verdiept in het verbeteren van de scores door betere denkpatronen (mentale golfspel) en hoe ik de golfswing kan afstemmen op jouw lichamelijke mogelijkheden.

De komende weken zal ik regelmatig in het clubhuis aanwezig zijn, dus heb je vragen, dan kan je deze zeker aan mij stellen. Ook kan je mij een e-mail sturen of telefonisch contact met mij opnemen.

Werkdagen (voorlopig)
Dinsdag,
Vrijdag (ochtend)
Zondag

ivo.jpg

Ivo Hagens
PGA Golfprofessional level 2
ivo@gadedorpswaard.nl
+31 6 22 20 59 85

Mijn naam is Ivo Hagens en heb een passie voor de golfsport. 10 jaar geleden heb ik het besluit genomen om te gaan studeren aan het c.i.o.s. in Sittard. Hier werd mijn interesse voor het lesgeven niet alleen bevestigd maar ook versterkt. Na de vakken tennis en skiën viel ik voor de golfsport. Op het moment dat ik mijn opleiding had afgemaakt ben ik dan ook verder gegaan in het lesgeven van golf. Na een stage als lesgever aan het c.i.o.s. van het keuzevak golf ben ik aan de PGA Holland opleiding begonnen. Deze opleiding bestaat vooral uit een stage die ik gevolgd heb Bij Martine Martens op Golfclub Anderstein, waar ik nu ook nog steeds werkzaam ben. Mochten jullie nog vragen hebben? Spreek me dan gerust aan als je me voorbij ziet lopen, want ik beantwoord ze van harte.

Werkdagen (voorlopig)
Maandag,
Dinsdag
Zaterdag (ochtend)

pga.png

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Qualifying Geel
Qualifying Rood
Qualifying Oranje
Drivingrange open
Chipping green open
Putting green open
Trolley's
Buggies
Greenfeespelers

Search