boekestijn-transport.png
Het team van de meest ervaren mensen, die bij Boekestijn Transport Service in de praktijk hun sporen ruimschoots hebben verdiend, staat altijd voor u klaar. Wanneer u een vaste accountmanager wenst, is dit geen enkel probleem. Boekestijn Transport Service richt zich graag op uw wensen. Door middel van de nieuwste communicatiemiddelen staat de gehele vloot in continu contact met het Control Center in Polen, voor een perfecte uitvoering van uw transportopdracht. Boekestijn Transport Service kan beloftes doen over performance en uitvoering die een verlader niet kan bieden.
danklof-logo.png

In onze moderne timmerfabriek worden hardhouten kozijnen, deuren en ramen volgens een volledig geautomatiseerd proces geproduceerd. Dit garandeert een constante kwaliteit.

logo-gap2-v2.png

GAP2 (www.gap2.nl)  zet zich in voor grondeigenaren, beleggers / financiële instellingen, opdrachtgevers en initiatiefnemers op het gebied van vastgoed. Wij richten ons op complexe ontwikkelopgaven op het gebied van woningontwikkeling, leisure en overige commerciële ontwikkelingen met de focus op woningbouw in Nederland.

tg_logo.jpg
Het overzien van alle facetten dat professioneel ondernemerschap met zich meebrengt is een kunst op zich. Het tijdig onderkennen van mogelijke knelpunten of toekomstige risico’s is daarbij een belangrijke factor. Onze relaties, zakelijk en particulier, zijn al jaren bekend met onze service en kwaliteit van dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben wij hiermee een uitstekende reputatie opgebouwd. Onze benadering is erop gericht om de ontwikkelingen van onze relaties nauwgezet te volgen. Met deze werkwijze kunnen wij een belangrijke toegevoegde waarde aan onze cliënten leveren. Of het nu gaat om de beste verzekeringen, een hypotheek of een goed verzorgd pensioen (in samenwerking met APS Pensioenteam). Wij regelen die voorzieningen tot in de puntjes.
degrootelektro1.jpg
De Groot Elektrotechniek is uw partner voor elektrotechnische installaties, beveiliging, telecommunicatie en domotica. Wij hebben al deze specialisaties in eigen huis, zodat u maar één aanspreekpunt nodig heeft voor al uw vragen. Die vertalen wij in technische oplossingen op maat. Wij beschikken over alle belangrijke certificeringen en werken met een vast team van goed opgeleide medewerkers. Zij verstaan hun vak, hebben oog voor uw wensen en werken met zorg aan hun opdracht. Ook het onderhoud en het beheer zijn bij onze vakmensen in vertrouwde handen. Met onze 24-uursservice bieden wij u ook buiten kantoortijden de zekerheid van een oplossing. Particulieren, bedrijven, woningcorporaties, adviesbureaus en aannemers kiezen daarom al meer dan 40 jaar voor onze ervaring en kwaliteit.
Image

Kwaliteit en vakmanschap, daar staan wij voor.
Vakmanschap opgedaan door de vele jaren ervaring. Kwaliteit omdat dat het langst mee gaat.

Doelstelling van Harrie van Hemert is om de zorg uit handen te nemen van de opdrachtgever bij het onderhoud, renovatie en andere werkzaamheden.

Per 15 september 2009 is het lage tarief van 6% BTW voor particuliere woningen ouder dan 2 jaar voor binnen- en buitenschilderwerk van toepassing.

hooijmans.png
Hooymans Compost B.V. kent een rijke historie die zijn oorsprong vindt in een kwekerij in Kerkdriel, waar Gerard Hooymans in 1969 is begonnen met het kweken van champignons. Deze kwekerij in Kerkdriel vormde de basis voor het huidige bedrijf in Velddriel. Vader en zoon Hooymans werden in hun werk als kweker regelmatig geconfronteerd met de problemen die zich voordeden in grondstoffen. Met die ervaring en expertise is besloten om zich meer te gaan richten op de productie van compost. Jaren van volharding, leren en verbeteren hebben geleid tot het succesvolle en kwalitatieve product waar Hooymans Compost B.V tegenwoordig wereldwijd om bekend staat.
imago-schoonmaak.jpg
IMAGO Schoonmaak en Onderhoud b.v. legt zich toe op het onderhoud van bedrijfs-panden en alle daarbij voorkomende specialistische schoonmaakwerkzaamheden. IMAGO is een middelgroot schoonmaakbedrijf met een jong, sterk en dynamisch management en met haar 24-uurs service is zij in staat om snel en direct aan de vraag van de klant te voldoen. Dit doen zij al 15 jaar naar volle tevredenheid van de opdrachtgevers.
Image

Integrated Bakery (www.integratedbakery.com) is als gespecialiseerd advies- en ingenieursbureau al 30 jaar actief in de internationale bakkerijsector. Naast het verlenen van consultancy en engineering services; leveren wij turn-key oplossingen aan (semi) industriële bakkerijen aan onze klanten, op maat en afgestemd op hun budget en behoeften. Hierbij combineren wij bakkerij kennis, technologie, ontwerp- en engineering expertise, apparatuur en operations managementervaring om geïntegreerde productie oplossingen te ontwikkelen die flexibel en toekomstbestendig zijn.

kras-touringcars_pms485.jpg
KRAS Touringcars beschikt over een modern wagenpark met daarin uiterst comfortabele touringcars variërend in grootte van 15, 34, 43, 49, 53, 55, 61 tot 75 personen. Onze touringcars beschikken over alle moderne gemakken en worden bestuurd door vriendelijke en behulpzame chauffeurs die uiteraard over alle benodigde vaardigheden en kwalificaties beschikken. Zij zijn onderweg zowel uw chauffeur als reisleider en gastheer.
mb.jpg
Sinds 1999 houdt MB afbouwmontage zich bezig met vrijwel alle werkzaamheden op het gebied van afbouw binnen Nederland. Onze werkzaamheden bestaan uit het monteren en afwerken van: plafonds, wanden en vloeren; brandwerende bekleding en timmerwerk. Begonnen als een eenmansbedrijf beschikken wij vandaag de dag over een personeelsbestand van ca. 80 monteurs. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een belangrijke speler binnen de afbouwsector, daarbij heeft het veel kennis opgedaan van zowel nieuwbouw als restauratie waar opdrachtgevers van profiteren.
microway-logo-mkb.png

Wij verkopen nachtrust. U ligt niet wakker en heeft geen zorgen over uw automatisering, want wij zorgen voor uw IT oplossingen. Dat is onze zorg! Van echt goedwerkende draadloze netwerken tot complete IT security oplossingen. Van VoIP tot Cloud oplossingen. Van Narrowcasting tot beheer. Alles op het gebied van kantoor-IT valt onder onze verantwoording. Denk daarbij ook aan handscanners in een operatiekamer, internetverbindingen waaronder ook satellietverbindingen en IP-Camera bewaking van o.a. kassa-systemen. We leveren, installeren en onderhouden ook allerlei merken servers, werkstations, notebooks, tablets, printers, routers, switches, firewalls, accesspoints en aanverwante apparatuur.

Erik Treffers is commissielid van businessclub de Dorpswaard

rabobank.jpeg
De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener, met haar wortels in Nederland. Vanuit onze coöperatieve grondslag verbinden we mensen en delen we kennis. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiële dienstverlening. Internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.
trivent_logo-03.png
Vanuit drie vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Nuenen en Waalwijk adviseren wij ondernemers en vermogende particulieren bij het optimaliseren van hun financiële- en fiscale positie en hun bedrijfsvoering. Onze dienstverlening is toegespitst op belastingadvies, accountancy en administratieve ondersteuning. In onze dienstverlening staan mens en ondernemer centraal. Wij helpen doelen concreet te maken en te bereiken met actuele deskundige kennis en middelen. Daarbij doen we wat we beloven en stellen het maximale in het werk om verwachtingen te realiseren.
Onze belastingadviezen zijn snel, scherp en vooral begrijpelijk. Onze accountants verstrekken (aan stakeholders) zekerheid over te verstrekken financiële informatie en de naleving van wetgeving, regelgeving en gedragscodes.
Ons kantoor beschikt over een vergunning van de AFM voor het uitvoeren van wettelijke accountantscontroles.
jvh-logo-contouren_1.png

Sponsoren

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baan open

Baan Open
Qualifying
Zomergreens
Plaatsen toegestaan
Drivingrange open
Puttingreen open
Chipping green open
Trolley's 
Handicarts

.

 

 


Search