brasserie.png

Openingstijden keuken

Yvey is geopend vanaf 9 uur.

In Brasserie "De Waerd" heeft u de keus uit diverse lunch- en dinergerechten, en er is een brede keus aan heerlijke borrelhapjes.

Reserveren is wenselijk i.v.m. wisselende openingstijden.

In mei en juni is het restaurant op maandag- en dinsdagavond vanaf 18.00 uur gesloten.

Groepen kunnen op afspraak vooraf een lunchpakket en koffie "to go" voor in de baan reserveren. U dient dit zelf af te halen bij de dames van de horeca.

Telefoonnummer: 0418-745099. Voor dinerarrangementen of afzeggingen kunt u ook direct contact opnemen met de horecamanager 06-27127319

   

Extra mogelijkheden

Indien de keuken gesloten is, is er een aangepaste keuze uit o.a. borrelgarnituur, broodje kroket of een tosti .

 

Wilt u reserveren buiten de openingstijden?
Neem dan contact op met onze horeca via: 0418-745099

 

 

Brasserie "De Waerd".

Het restaurantgedeelte met een panoramisch zicht op de golfbaan en de Maas heeft ca 40 zitplaatsen. De bar en het terras bieden samen plaats aan ca 80 personen. Uitstekend geschikt als locatie voor het vieren van een verjaardag of jubileum maar ook voor een meeting hebben wij een afgesloten vergaderruimte met het mooiste uitzicht. Vraag naar onze speciale vergaderarrangementen.

Wij serveren dagelijks lunch en diner. Mocht u gebruik willen maken van een lunch of diner met een grote groep, dan kunt u contact opnemen met de brasserie door te bellen naar 0418-745099.

Mogelijkheden groepsdiner
Mocht u interesse hebben om met een groep een bezoek te brengen aan De Dorpswaard… Inclusief een lunch, diner en/of golfen (ook clinics)? Neem dan gerust even contact op zodat we gezamenlijk uw wensen kunnen bespreken. Informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar info@dorpswaard.com of bel naar 0418-634803 zodat een van onze medewerkers u direct te woord kan staan.

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Baan Open
Qualifying
Drivingrange open
Puttingreen open
Chipping green open
Trolley's 
Zomergreens
Wintergreens
Handicarts toegestaan

Bij Wintergreens. Vorstcheck om 11 uur.

Plaggen terugleggen en pitchmarks herstellen. 

Search