AGA1

Op vrijdag 3 juni 2022 werd de eerste AGA Golfdag gehouden met geweldig mooi weer en een super sfeer. 
De Ammerooise Golf Associatie was met ruim 70 personen welkom bij De Dorpswaard.
Voor de niet-golfers was er een Golfclinic verzorgd, wat zeer enthousiast werd ontvangen.
Met 59 wedstrijdspelers speelde men voor de gouden wisseltrofee.
Winnaar werd Rolf van Zandwijk met 24 Stableford punten. 
Na de prijsuitreiking was het heerlijk vertoeven op het terras met geweldig uitzicht en een heerlijke barbecue.

AGA2AGA3

 

 

 

 

 

 

 

 

AGA4AGA5AGA6

 

 

AGA7AGA8

 

 

 

 

 

 

 

fsvDinsdag 18 februari organiseert businesslid FSV Accountants + Adviseurs een interessant seminar: 'De overdracht van het familiebedrijf'. Klik hier voor meer informatie en uw gratis aanmelding.

BoekestijnTien jaar geleden heeft businesslid Boekestijn Transport gevierd dat ze 100 trucks met het groene logo op de weg hadden. Ze kunnen nu met trots zeggen dat ze meer dan 350 trucks in de vloot hebben. Boekestijn heeft nu een groot genoeg Europese vloot om het verwisselen van trailers onderweg mogelijk te maken, waardoor er meer flexibiliteit geboden kan worden aan het brede klantenbestand.

gosharingBusinesslid GO Sharing heeft na een succesvolle start in 2019 in Eindhoven en Rotterdam met 750 voertuigen, in een paar weken tijd een financieringsronde van ruim 10 miljoen euro afgerond. Met deze nieuwe groeifinanciering kan GO Sharing haar ambitie om nóg dit jaar uit te breiden met 20 steden in Nederland waarmaken. De ambitie van GO Sharing blijft niet beperkt tot Nederland. Dit jonge, ambitieuze deelplatform wil ook de rest van Europa een stuk groener maken. GO Sharing is hét elektrische deelsysteem met grote ambities. Zij streven ernaar om het duurzaamste en meest toonaangevende e-scooter deelsysteem in Europa te worden.

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baan open

Baan Open
Qualifying
Drivingrange open
Puttingreen open
Chipping green open
Trolley's 
Zomergreens

Wintergreens
Handicarts toegestaan

Dinsdag 23 mei en woensdag 24 mei zullen er werkzaamheden plaatsvinden aan de baan. Hiervan kunt u beperkte ongemak van ondervinden.

Wegens wegwerkzaamheden is de dijk grotendeels gesloten. De Dorpswaard is daardoor moeilijker bereikbaar. Raadpleeg Google Maps voor de actuele route.

Graag plaggen terugleggen en pitchmarks herstellen. 

Alvast bedankt namens de greenkeepers!

Search