Business update maart

Uitslag golfwedstrijd 15 maart 2018

1. Gerard Danklof namens Alabastine met Rik Nanning van Jos van Boxtel Groep
2. Harry van Oers namens Alabastine met Hans van der Heijden namens ikzoekuwhuis.nl
3. Erik Treffers van Microway en Eric Weusten van Van Lanschot Bankiers
Fotos bijgaand (zijn niet goed gemaakt, maar fotograaf had even geen vaste hand).

12 april 2018 Business trip Bavaria brouwerij - Lieshout

De businessleden en haar gasten kunnen op donderdag 12 april deelnemen aan een bezoek aan de Bavaria brouwerij in Lieshout. Deze trip organiseert de businessclub van De Dorpswaard gezamenlijk met de businessclub van Nivo Sparta. Een mooi moment om de leden van beiden businessclubs met elkaar nader te laten kennismaken. En eens te kijken (en proeven!) hoe het bier dat op onze club wordt getapt, wordt gebrouwen.
Het programma is als volgt:
13.00 uur ontvangst op Golfclub De Dorpswaard met koffie/thee buffet
14.00 uur vertrek naar Bavaria in Lieshout met een comfortabele bus van Kras Touringcars
15.00-17.30 uur Ontvangst bij Bavaria en rondleiding door de brouwerij
19.00 uur Happen & Tappen op Golfclub De Dorpswaard.
Meldt u zich nù aan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Vol = Vol, aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst ingeschreven.

Donderdag 19 april golfwedstrijd

Op donderdag 19 april a.s. wordt de tweede business golfwedstrijd van het seizoen georganiseerd. Vanaf 15.00 uur is er ontvangst met koffie & thee buffet. De 9 holes wedstrijd start om 16.00 uur. Gedurende de wedstrijd is er baancatering. Bij binnenkomst is er gelegenheid voor een hapje&drankje. Aansluitend wordt het all inn business-menu geserveerd (amuse, keuze hoofdgerecht vis- of vlees, inclusief garnituur en alle tafeldrank zoals wijn, bier, limonade, tafelwater, koffie of thee). Kosten € 29.50 p.p.
Gasten/relaties van businessleden zijn welkom!
Als u niet over voldoende speelrechten beschikt, kunt u greenfee(s) inleveren bij de ontvangsttafel voor aanvang van de wedstrijd.
Het is mogelijk om in plaats van 9 holes, 18 holes te spelen. U start dan om ca. 12.30 uur. Wilt u bij aanmelding vermelden: 18 holes. Meldt u zich nu aan via uw inlogcode op de website

Greenfeekaarten

Voor de businessleden liggen bij de receptie van Golfclub De Dorpswaard de greenfeekaarten gereed. Behorende bij het lidmaatschap 2018. De greenfeekaarten zijn geldig tot 1 januari 2020.

Golfles exclusief voor businessleden: 10 lessen € 120,-pp

>>>>>> Eerst les start maandag 26 maart of donderdag 29 maart!<<<<<<
De golflessen worden in groepen van minimaal 4 tot maximaal 8 personen gegeven op maandagavond en donderdagavond. Aan u de keus voor welke dag u zich inschrijft. Alle onderdelen zoals chippen, swing, pitchen komen aan de orde om uw spel te verbeteren. Waardoor het golfen nog leuken wordt! Uw collega's, medewerk(st)ers, relaties, zijn via u van harte welkom om aan de lessen deel te nemen. De laatste les zal een gezellig wedstrijd worden.
De lessen worden gegeven door golfpro Ivo Hagens, via de Golf Academie De Dorpswaard.
Voor en na de les is er gelegenheid tot gebruik een hapje/drankje in het clubhuis.
Lestijd: 19.00-19.50 uur
Data: maandag 26 maart, 9, 16, 23 april, 7, 14, 28 mei, 4, 11, 18 juni
Data: donderdag 29 maart, 5, 12, 19, 26 april, 3, 17, 24,  31 mei, 7 juni.
Meldt u zich nù aan via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alliantiebanen

De businessleden kunnen ook gebruiken maken van de alliantiebanen. Kijk eens op de website op welke 9 alliantiebanen u inmiddels kan spelen. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van de leden van de business commissie of stuur een e-mal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Verenigingsactiviteiten

Als businesslid (en lid van de vereniging) heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan de verenigingsactiviteiten. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van de leden van de business commissie of stuur een e-mal naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

'Sponsor op maat'

Businessleden wordt het exclusieve recht geboden om diverse objecten binnen Golfclub De Dorpswaard te sponsoren. Buiten uw businesslidmaatschap om. Daardoor kan uw bedrijf nog beter in beeld gebracht worden bij onze verenigings- en businessleden en greenfeespelers. Zo kunt u uw product of dienst nog meer op maat onder de aandacht brengen. Graag maken wij met u een afspraak om 'sponsor op maat' activiteiten te bespreken. Hiervoor kunt u contact opnemen met een van de leden van de businesscommissie. Er kan meer dan u denkt!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vergadering, business meeting, verjaardag, feestje....

In de brasserie of het restaurant van Golfclub De Dorpswaard wordt het allemaal perfect voor u geregeld. Het restaurant kan afgesloten worden door middel van een scheidingswand van de brasserie. Voor u als businesslid is het dan ook mogelijk om uw vergadering of business meeting te plannen op de golfbaan. Tot uw beschikking staan een beamer of TV scherm met HDMI aansluiting, WiFi, gastvrije horecamedewerkers, uitstekende keukenbrigade en natuurlijk de extra's van Golfclub De Dorpswaard als vergaderlocatie: direct aan de A2, ruime parkeerplaatsen, inspirerend uitzicht, geweldig terras. En de mogelijkheid om vooraf of na uw meeting de baan in te gaan. Zowel voor een clinic als een wedstrijd.
Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u contact opnemen met Claudette Hooijmans, T 0418-634803.

Ons adres

Piekenwaardweg 3
5331 PD Kerkdriel
Tel: 0418-634803

beoordeelknop

Baanstatus vandaag

Baan Open
Qualifying
Drivingrange open
Puttingreen open
Chipping green open
Trolley's 
Zomergreens
Handicarts toegestaan

Vanaf 1 november wintertee's actief, baan alleen qualifying vanaf oranje tee's.

Graag plaggen terugleggen en pitchmarks herstellen. 

Alvast bedankt namens de greenkeepers!

Search